Tietosuojalauseke

TIETOSUOJALAUSEKE

Muhoksen Kelkkakerho ry on sitoutunut suojaamaan jäsentensä yksityisyyttä. Antamalla yhteystietonsa jäsen hyväksyy tämän tietosuojalausekkeen ehdot. Jäsenen tulee olla antamatta yhteystietoja, jos hän ei hyväksy tietosuojalausekkeen ehtoja. Tässä tietosuojalausekkeessa kerrotaan, minkälaisia tietoja jäsenistä kerätään, mihin niitä käytetään.

1. Millaisia tietoja jäsenestä voidaan kerätä?

Jäsenen itse antamat yhteystiedot:
nimi, osoite, sähköpostiosoite ja syntymävuosi

2. Mihin tarkoitukseen kerättyjä tietoja voidaan käyttää?

Jäsenrekisterin ylläpitäminen ja jäsenmaksujen toimittaminen jäsenille.

3. Miten kerättyjä tietoja säilytetään ja kuinka kauan?

Kerättyjä tietoja säilytetään tietokannassa, jotka on suojattu kryptaamalla data erillisellä salausavaimella. Kerättyjä tietoja säilytetään niin kauan kuin on tarpeen voimassaolevan lainsäädännön mukaisesti.

4. Millaisia vaikutusmahdollisuuksia jäsenellä on?

Tietojen tarkastaminen

Jäsenelllä on oikeus tarkastaa hänestä talletetut henkilötiedot. Hän voi myös pyytää virheellisten tietojen muokkaamista tai poistamista.

5. Tietosuojalausekkeen päivittyminen

Tämä tietosuojalauseke saattaa joiltain osin muuttua. Suosittelemme tutustumaan tietosuojalausekkeeseen säännöllisin väliajoin.

6. Yhteys

Jäsen voi ottaa yhteyttä sähköpostitse muhkk@muhkk.com